Технологии

RFID Cистеми

Огромният растеж на електронната търговия продължава да изисква проследимост на продуктите от производител до краен клиент.

За разлика от баркодовете, RFID може да чете множество етикети едновременно и да позволява предаване на информация за няколко продукта, което води до по-добра проследимост на продуктите. Проследимостта на продуктите започва от производствения обект със съответната информация за проследяване в процеса, последвана от идентификационни сигнали за логистични маршрути в операциите по веригата на доставки и завършва с проследимост на следпродажбено обслужване.

Технологията за радиочестотна идентификация (RFID) предлага данни в реално време и се използва за улесняване на повечето операции за проследяване, като същевременно намалява човешката грешка.

2128P RFID SLED

Datalogic 2128P RFID sled е перфектното допълнение към здравия мобилен сензорен компютър Datalogic Memor 11. Когато изпълнявате задачи за инвентаризация с 2128P RFID sled, нивото на точност е най-високо и осигурява надеждно състояние на запасите.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.