Технологии

Стационарни Индустриални Скенери

Стационарните индустриални скенери са специално проектирани за приложения, които не се наблюдават постоянно от оператори и се използват в голямо разнообразие от индустрии.

Стационарните скенери предлагат различни опции за това как изходните данни могат да се използват и да се свързват с вашите бизнес компютри, сървъри или ERP, практически с всеки протокол, осигурявайки реална стойност за това как вашата организация използва тези данни във Вашия бизнес. С разнообразното портфолио от стационарни индустриални скенери на Datalogic, клиентите могат да получат решение за пълен набор от функции за четене на баркодове.

AV500

AV500 е иновативният четец, базиран на 2D изображения, идеално решение за логистични приложения с високоскоростни транспортни системи.

изтегляне на брошура

AV900

Висока разделителна способност от 9 MP. AV900 създава нов стандарт за решения за заснемане на данни без наблюдение.

изтегляне на брошура

Blade

Високата скорост на четене е постижима дори и при нарушени 1D баркодове.

изтегляне на брошура

AV7000

AV7000 се характеризира с превъзходни оптични характеристики, разширени възможности за автоматично идентифициране, усъвършенствани SW функции за обработка на изображения и архивиране на данни.

изтегляне на брошура

FS20 Fixed Industrial Scanner

Дайте възможност на вашето предприятие с проследяване в реално време на всеки артикул с FS20. Лесно интегриране Plug-and-Play висококачествено сканиране.

изтегляне на брошура

FS40 Fixed Industrial Scanner

Дайте възможност на вашето предприятие с проследяване в реално време на всеки артикул с FS40. Множество опции за свързване лесно се интегрират във вашия PLC или хост мрежа.

изтегляне на брошура

FS42 Fixed Industrial Scanner

FS42 е оптимизиран за задачи с интензивно използване на ресурси, като OCR приложения и високоскоростно сканиране, когато скоростта е от първостепенно значение.

изтегляне на брошура

Matrix 120

Matrix 120  ултра-компактен  2D четец на баркодове.

изтегляне на брошура

Matrix 220

Matrix 220 Imager е компактен 2D четец на баркодове с висока производителност, нова многоядрена платформа за обработка на изображения, иновативни решения за осветление и технология за електронно фокусиране.

изтегляне на брошура

Matrix 320

Четенето на повредени етикети или кодове и силната производителност при четене на DPM правят този скенер за баркод с фиксиран монтаж идеалното решение за множество приложения.

изтегляне на брошура

Matrix 320 5MP

Изграден върху многоядрена платформа с хардуерно ускорение и HDR възможност, Matrix 320 5MP има идеалната технология за най-висока производителност в предизвикателни приложения.

изтегляне на брошура

STS320

STS320™ на Datalogic е първото в класа си решение с безспорна надеждност за индустрията за гуми, което предлага на производителите на гуми пълна проследимост.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.