Технологии

Софтуер за Eтикети

Марвелтех ЕООД е дългогодишен партньор на компанията Loftware.

С различните версии на софтуера на Loftware можете спокойно да управлявате етикетирането на продуктите си в производства, вериги на доставки и всички свои процеси. Броят на принтерите не е от значение, можете спокойно да ги управлявате локално или чрез облак , ние бихме могли да Ви предложим най-доброто решение за Вас според специфичните Ваши изисквания.

Loftware Cloud Designer

Когато става въпрос за проектиране на етикети без усилия и с професионална прецизност, Loftware Cloud Designer е вашето решение. Този интуитивен софтуер за дизайн на етикети е пригоден за физически лица и малки фирми, които търсят лесен, но мощен инструмент за създаване на впечатляващи етикети, баркодове и етикети за съответствие.

изтегляне на брошура

Loftware Cloud Essentials

Вашето решение за етикетиране, което отговаря на всички изисквания във всяка компаниия, опростява целия процес на етикетиране. От изработването на етикети и управлението на шаблони до крайния печат, NiceLabel Cloud прави всичко и е повече от това, което се вижда на пръв поглед.

изтегляне на брошура

Loftware NiceLabel Designer

Поемете контрола върху дизайна на вашите етикети и процесите на печат с мощния и многофункционален NiceLabel Designer Pro. Създаден за фирми и професионалисти, които изискват прецизност, ефективност и гъвкавост в своите етикетиращи операции, NiceLabel Designer Pro ви дава възможност да създавате, управлявате и отпечатвате етикети с лекота и увереност.

изтегляне на брошура

Loftware NiceLabel PowerForms

Проектиран за фирми, които изискват прецизност, ефективност и съответствие в своите операции по етикетиране, този пакет съчетава силата на дизайна на етикети, интегрирането на данни и интерактивния печат в един безпроблемен пакет.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.