Технологии

Баркод Cкенери

Ръчните баркод скенери са специално проектирани за приложения за автоматично събиране на данни и автоматизация на процеси в търговията на дребно, производството, транспорта и логистиката и здравеопазването.

Ръчните баркод скенери предлагат изключителна производителност и надеждност чрез различните опции за сканиране: 1D или 2D технологии за сканиране.

POWERSCAN 9100 Series

Линейните скенери от серията PowerScan 9100 имат ергономична форма с добре балансирано тегло, осигуряващи оптимален комфорт на оператора по време на работа.

изтегляне на брошура

PowerScan 9600 DPX

PowerScan PD9600 DPX е подходящ за приложения за директно маркиране на части (DPM), където кодовете се прилагат директно върху артикула за проследимост.

изтегляне на брошура

PowerScan 9600 Series

Datalogic PowerScan PD9600 е разработен с изключително здрав корпус за тежки работни среди на производство, логистика, складове. 

изтегляне на брошура

GRYPHON ™ 4200 Series

1D скенерите Gryphon I  от серия GD4200 са специално проектирани за използване в търговия на дребно, офиси, аптеки, лека промишленост, складове и производство.

изтегляне на брошура

GRYPHON 4500 Series

Gryphon 4500 е изключително мощен ръчен /безжичен скенер. Неговата балансирана, ергономична форма намалява умората на оператора, като гарантира, че той/тя ще продължи да го използва през целия ден без усилие.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.