Технологии

Мобилни Kомпютри

Мобилните компютри са напълно независими компютри, които интегрират всички необходими периферни устройства и интерфейси, необходими за събиране, управление и съхраняване на данните, събрани чрез баркодове.

Мобилните устройства са ежедневен спътник в дейности като инвентаризация, проверка на цените, вземане и пускане, асистирани продажби, доставка, контрол на качеството и т.н. С многостранното портфолио от мобилни компютри на Datalogic клиентите могат да получат решенияза техните нужди за четене на баркод. От отпечатани 1D и 2D баркодове, до директно маркиране на части (DPM), до опаковане на Digimarc©, Datalogic предлага решение за почти всяко приложение за четене на баркод.

CODiScan

CODiScan е идеалният скенер, пригоден за индустриите на транспорта и логистиката, търговията на дребно и производството. CODiScan предлага свързаност в реално време и проправя пътя към постигане на по-голямо оперативно съвършенство.

изтегляне на брошура

MEMOR 11

Memor 11 предназначен да осигури гъвкави и многостранни решения за бизнеса. С подобрени възможности за обработка, устройствата Memor 11 осигуряват превъзходна производителност на сканиране и цялостна ефективност. 

изтегляне на брошура

MEMOR K

Оборудван с физическа клавиатура, което позволява  използването му  за всяко приложение. Перфектното устройство като съотношение цена – качество.

изтегляне на брошура

SKORPIO™ X5

Skorpio X5 позволява на компаниите за търговия на дребно, транспорт и логистика, производство и здравеопазване да достигнат нови нива на надеждност и гъвкавост. 

изтегляне на брошура

MEMOR 30-35 Family

Memor 30-35 е проектирано да подобри операциите в търговията на дребно, транспорта и логистиката и производството. 

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.