Технологии

Машинно Зрение

Machine Vision предлага най-широката гама от интелигентни устройства за вградена автоматизирана инспекция и фабрична автоматизация.

Решенията за машинно зрение могат да се използват за идентифициране на части чрез баркод, чрез четене на символи (OCR) или разпознаване на модели; за откриване на дефекти и локализиране на части; за насочване на ръцете на роботите; за подпомагане на контрола на процеса на производствената линия.

Интелигентните камери означават гъвкавостта на цялостна визуална система, опакована в компактен корпус, като по този начин опростява интегрирането на устройството в машината.

P2x

Индустриална смарт камера, осигуряваща изключителна производителност при проверка в компактен корпус. Най-съвременните CMOS изображения с разделителна способност до 2 MP осигуряват максимално качество на изображението.

изтегляне на брошура

P3x

Интелигентните камери, от серия P3х, осигуряват изключителна производителност при проверка  с висока резолюция.

изтегляне на брошура

LINE SCAN Cameras

Гама индустриални цифрови камери Gige, включващи най-новите CMOS изображения с разделителна способност от VGA до 5MP.

изтегляне на брошура

MX-E Series

Серията процесори за индустриално зрение MX-E осигурява най-висока производителност при обработка на изображения с несравнима гъвкавост чрез GigE поддръжка за свързване с множество камери.

изтегляне на брошура

P-Series

Ултракомпактна смарт камера, предлагаща усъвършенствани функционалности на системата за зрение в напълно вградено самостоятелно устройство.

изтегляне на брошура

VS20 Machine Vision Smart Sensor

Компактният VS20 се вписва навсякъде, където трябва да извършите основни проверки на качеството. Множество опции за свързване лесно се интегрират във вашия PLC или хост мрежа.

изтегляне на брошура

VS40 Machine Vision Smart Camera

VS40 предлага широка функционалност и опции, необходими за поддържане на почти всяко приложение за проверка на производствената линия.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.