Технологии

Лазерно Mаркиране

Лазерното маркиране е предпочитаното решение за надеждни приложения за проследяване в модерни индустриални среди, където постоянните, незаличими, надеждни резултати от маркирането са задължителни.

Индустриалните лазерни могат лесно да бъдат интегрирани в нови или съществуващи инфраструктури за проследяване. Те могат да взаимодействат с вашата система за изпълнение на производството (MES) или ERP платформи, позволявайки по-гъвкаво, по-евтино и по-бързо производство. Ако вашето производство се нуждае от гъвкавост, лазерите на Datalogic ще ви отведат до следващото ниво.

AREX400

AREX400е новото поколение лазерни маркери с висока производителност, базирани на технологията Fiber Laser, разработена за постигане на най-висока надеждност дори в  тежки производствени среди.

изтегляне на брошура

DS EOX Series

Datalogic EOX предлага висококачествено постоянно маркиране върху широка гама от материали.

изтегляне на брошура

DS LIGHTER Suite

LIGHTER Suite съчетава в унифицирана софтуерна среда мощен векторен редактор, усъвършенстван лазерен контролер и иновативната функция.

изтегляне на брошура

ULYXE Family

Ulyxe предоставя идеални решения за лазерно маркиране както за самостоятелни приложения, така и за индустриални производствени линии.

изтегляне на брошура

DS UNIQ

UniQ™ е първата ултракомпактна система за лазерно маркиране „ВСИЧКО В ЕДНО“, базирана на фибролазерна технология. Благодарение на компактните си размери, здравия корпус с клас IP54.

изтегляне на брошура

DS VLASE Series

VLASE е семейство продукти за твърдотелно лазерно маркиране, предлагани в три различни дължини на вълната: 1064, 532, 355 nm, с мощност до 20 W.

изтегляне на брошура

MARVIS Suite

MARVIS (MArk Read Verify Integrated Solution) за валидиране на линия на маркирани кодове за проследяване. Единичният GUI на Lighter (графичен потребителски интерфейс) осигурява удобни за потребителя операции и мощна и надеждна производителност по време на работа.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.