Технологии

Баркод Принтери

Баркод принтерите могат да се предложат с технологии за печат – термо-директни и термо трансферни.

При термо директния печат се използва хартия с химично покритие, която променя цвета си, когато върху нея се приложи топлина с печатащата глава. Така се отпечатва в черен цвят информацията върху етикета.

При технологията термо трансферен печат не се разчита на химическа реакция върху хартията, а се използва термо трансферна лента със смола или восъчен материал, която пренася мастилото върху етикета чрез прилагане на топлина от печатащата глава, възможно е да се печата в един цвят – червено, зелено, синьо, черно и др. Този печат е много по -устойчив във времето и не се влияе от метеорологичните условия във времето.

XD5-40 Series

Серията XD5-40 е 4-инчова (118 mm) директна термична и термотрансферна серия настолни баркод и принтери за етикети, включваща компактен дизайн и всеобхватни софтуерни функции, които са идеални за приложения за етикетиране в рамките на производството, транспорта и логистиката , търговия на дребно и здравеопазване. 

изтегляне на брошура

TH DH Series

Баркод принтерите от серията TH DH са многофункционални и гъвкави за различни изисквания за печат. Гъвкавостта на тази серия позволява отпечатване на широка гама от  етикети. TH DH серията се предлага във варианти 2’’ и 4”.

изтегляне на брошура

T800

T800 е високоефективен термичен настолен принтер с висока производителност, надеждна производителност и функции от висок клас като Wi-Fi. T800 беше първият настолен принтер Printronix Auto ID, който включва Printronix System Architecture (PSA).

изтегляне на брошура

T6000e

T6000e е един от най-универсалните принтери на пазара с възможност за отпечатване на 10 000 етикета на ден при високи скорости, предлага висока разделителна способност от 600 dpi за приложения за печат на малки етикети.  

изтегляне на брошура

T8000 Thermal Printer

Т8000 е принтер, с който можете да печатате 24/7/365  дни без притеснение. T8000 разполага с цветен дисплей, възможност за мулти-свързване с опционална ODV-2D вградена технология за проверка на баркод.

изтегляне на брошура

MH241 and MH261 Series

Тази серия включва  индустриални принтери за етикети с баркод с първокласна технология за печатащи глави, бърз процесор и капацитет на паметта за отпечатване на висококачествени етикети при най-бързи скорости.

изтегляне на брошура

MX241P Series

МХ серия принтери се отличава  с високи скорости на печат, тези принтери са създадени за повишаване на производителността и са идеални за приложения, които включват производство, логистика, доставка и идентификация на продукти.

изтегляне на брошура

XT3-40

XT3-40 е 4-инчов (114 mm), високоефективен, директен термичен и термотрансферен индустриален принтер за етикети. Идеален за голям обем печат на етикети и баркодове за редица приложения, включително търговия на дребно, логистика, складиране и производство.

изтегляне на брошура

XT5-40 Series

XT5-40 4-инчов (114 mm) е термотрансферен високоефективен промишлен настолен принтер за етикети, идеален за голям обем печат на етикети в различни приложения, включително логистика, производство и складове.

изтегляне на брошура

T4000

Серията  T4000 е компактен и достъпен индустриален принтер с възможност за отпечатване на 5000 етикета на ден със скорост до 10 инча в секунда. 

изтегляне на брошура

MB Series 4-Inch

Индустриалните етикетни принтери от серията MB са лидери в 4-инчовия термичен печат. Изцяло металният печатен механизъм на MB Series гарантира издръжливост при голям обем печат.

изтегляне на брошура
Получете оферта сега

Други технологии

Свържете се с нас

Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или коментари.